Henkilöstö ja arvot


VÄLITTÄVÄ PERHEYRITYS

Mailcon perheyritystausta heijastuu yrityksen kulttuuriin ja henkilöstön asenteisiin. Meille on kunnia-asia, että työn jälki on erinomaista ja tuottamamme asiakaskokemus ensiluokkaista.

Teemme työtä, josta nautimme, ja tekemisessämme on sydän mukana. Tällöin asiakaskaan ei ole vain pelkästään asiakas - vaan hänen tarpeitaan kuunnellaan ja niihin vastataan aidosti välittäen.
 

RAUDANLUJA ALAN ASIANTUNTEMUS

Mailcon tiimi koostuu asiantuntevista huippuyksilöistä. Ammattilaisemme tuntevat logistiikan kentän ja omaavat vankan kokemuksen alalta. Myös projektiosaaminen on ehdottomia vahvuuksiamme.

Mailcossa ollaan ratkottu logistiikkahaasteita jo toistakymmentä vuotta, joten yritykseen on kertynyt tietoa ja osaamista hyvin laajasti. Myös prosessit ovat vuosien mittaan hioutuneet yhä paremmiksi ja paremmiksi. 
 

AITO KUMPPANUUS, LÄHEINEN PALVELU, TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Tahdomme kehittää yhteisen kumppanuussuhteen, joka kantaa ja vahvistuu vuosien mittaan. Kun tunnemme asiakkaamme, voimme ratkoa hänen haasteitaan kokonaisvaltaisemmin ja proaktiivisemmin - yhä suurempaa lisäarvoa tuottaen.

Kumppanuuteen kuuluu myös läheinen ja joustava palvelu. Meihin on helppoa olla yhteydessä ja me kuulemme mielellämme asiakastamme.

Ennen kaikkea meitä motivoi ja ajaa eteenpäin asiakkaan tyytyväisyys!