VAIVATTOMAMPAA LOGISTIIKKAA JO VUODESTA 1997

 

KATSAUS MENNEESEEN & TULEVAAN

Mailcon tarina alkoi 1997, jo toistakymmentä vuotta sitten. Aivan alkuaikoina yritystä pyöritti yksin nykyinen toimitusjohtaja. Liiketoiminta alkoi kuitenkin kasvaa ja tiimikin laajentua. Vuosien saatossa Mailcoon on kokemuksen ja asiantuntijuuden karttumisen lisäksi rakentunut loistava tiimi logistiikan huippuammattilaisia vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Emme nojaa vain historiaan vaan haluamme olla logistiikassa kehityksen edelläkävijä. Esimerkiksi sähköiset ratkaisumme ja toimintaprosessimme ovat sen mukaiset. Lisäksi seuraamme tiiviisti alaamme ja pyrimme siirtämään kehityksen uudet hyödyntämismahdollisuudet mahdollisimman nopeasti asiakkaidemme ulottuville. Vakaa kasvumme näyttää jatkuvan, mikä varmasti kertoo jotain asiakastyytyväisyydestä ja siten myös palveluidemme laadusta.

 

TOIMINTAMME

Mailco Oy tarjoaa täyden palvelun logistiikkaratkaisuja yksilöllisesti räätälöityinä. Asiakkaamme vaihtelevat pienyrityksistä globaaleihin pörssiyhtiöihin, joilla jokaisella on omat tarpeensa. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että teemme logistiikasta helpompaa, vaivattomampaa ja mukavampaa. Tämä on ollut myös toimintamme kantava ajatus alusta lähtien.

Meidän avulla asiakas saa yhdeltä kumppanilta monta kanavaa käyttöönsä logististen toimiensa/ projektiensa toteutukseen. Logistiikan asiantuntijuus on meidän alaamme – asiakkaamme voi siis keskittyä ydinliiketoimintaansa ja jättää tämän sujuvuudesta huolehtimisen meille. Sinulle se tarkoittaa vähemmän harmaita hiuksia, riskejä ja hukattuja euroja – ja enemmän asiantuntevan ja sujuvan logistiikan tuottamaa lisäarvoa.

Mailco on vakavarainen AAA-luottoluokituksen omaava yritys, joka arvostetaan korkealle sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Olemme perheyritys, jonka välittävät arvot heijastuvat palveluun ja aitoon kumppanuuteen.
 

 

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Ystävällisin terveisin

Rami Salonen
toimitusjohtaja