Mailcon sponssijoukkueilla upea vuosi – toivotamme tsemppiä joulukuun SM-finaaleihin!

HAC_kuva-2.jpg
 

Mailcon sponsoroimilla HAC:in cheerleading-joukkueilla – Elitellä ja Junior Elitellä – sekä koko seuralla on takanaan upea ja menestyksekäs vuosi. Kesällä Pietarissa järjestetyissä cheerleadingin EM-kisoissa HAC:ista mukana olleet joukkueet Elite ja Xray sijoittuivat kumpikin mitalisijoille. Elite nappasi upeasti hopeaa ja Xray pronssia. Alkusyksystä seurasta kuului myös toisenlaisia innostavia uutisia, kun minien uusi harrastejoukkue HAC Excite aloitti toimintansa.

Vaikka vuosi alkaa pian lähestyä loppuaan, riittää syksyn kisakaudellakin vielä jännitettävää. Kumpikin Mailcon sponsoroimista joukkueista lunasti paikkansa joulukuun SM-finaaleihin karsinnoista, jotka järjestettiin marraskuussa Kuopiossa. Kokonaisuudessaan HAC:illa on SM-finaaleissa hieno edustus – mukana ovat HAC Emotion, Junior Elite, Xtreme, Dance Elite, Enchanted, Elite ja Xray. Toivotamme tsemppiä kaikille kisaajille heidän taustajoukkoineen!

Joulukuun puolivälin SM-finaalien lisäksi HAC:issa valmistaudutaan parhaillaan Vantaan Energia Areenalla 5.12. järjestettävään HAC Talvinäytökseen. Tule sinäkin paikan päälle ja olet mukana tukemassa nuorten urheilutoimintaa. Liput: https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=3855

Menestyksekästä loppuvuotta HAC:in joukkueille!